Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Pisa Hotels stay | Pisa Hotels | Cheap hotels in Pisa | Hotels In Pisa
Pisa Hotels stay | Pisa Hotels | Cheap hotels in Pisa | Hotels In Pisa

Home - Profile - Archives

Een aantal geselecteerde plekken om te reizen in Pisa

Posted on 9/3/2011 at 13:34 - Post CommentNa het bereiken van Pisa kan men worden alle verwarring over wat rond te reizen en wat weg te verlaten in een van de meest historisch aantrekkelijke stad van Europa. Als stad van Pisa is zo oud als tot ongeveer 700 jaar geleden en nog steeds een belangrijke rol te spelen en heeft zelfs een integrale rol te spelen in de toeristische sector en toerisme-industrie in Italiƫ. Voor onder een groot aantal centra van attracties in de stad, afgezien van de scheve toren van Pisa kunt u het Plein van Wonderen, de Universiteit van Pisa en de rivier de Arno. Echter, voordat het bezoeken van deze centra van attractie moet je zeker kijken over en kijken naar de begroting van Pisa Hotels accommodable en comfortabel verblijf in de stad Pisa.

De eerste bestemming het Plein van de Wonderen betekent de rijke en sterke religieuze verleden van de stad eerder diep gedoken met. Het plein van Miracle is een grote pastorale vierkant als hersteld, ook de middeleeuwse grens van de oude stad. . Het plein bevat de kathedraal van de Hemelvaart van St Mary, de doopkapel en de campanile die het meest in de volksmond bekend is en aangeduid als de Scheve Toren van Pisa. In het midden van plein is de kathedraal die werd gebouwd als rond 1063 - 1350, was de religieuze zetel van aartsbisschop van Pisa. De centrale koepel en kleine ramen die er staat voor de romaanse architectuur. De structuur is te groot en zelfs indruk de eerste keer dat waarnemers. De kathedraal ronde doopkapel (190 meter diameter) is geheel is een wit marmer structuur en is bedekt met een koepel dus is er bedekt met een kegel. De constructie van het gebouw begon in 1174 en werd voltooid door de 14e eeuw. Aan de voet van de toren van de muren waren ongeveer dertien meter dik dat ongeveer tot 6 meter teruggebracht aan de top. Bezoekers zijn er slechts toegestaan om de toren 296 trappen te beklimmen voor een panoramisch uitzicht over de stad Pisa hebben. Maar beperken tot een veiligheidsmaatregel is er aan de toren is beperkt ongeveer 1000 per keer te beklimmen.

Naast Plein van de Wonderen van de volgende belangrijke en merkte het centrum te bezoeken in Pisa is de universiteit van Pisa. De universiteit van Pisa werd gesticht door de paus Clemens VI in het jaar 1343 en het eerste onderwerp en natuurlijk onderwezen op de universiteit was het burgerlijk recht, het kerkelijk recht, theologie en geneeskunde. Sindsdien Universiteit van Pisa zich gevestigd als een van de grootste wetenschappelijke centra van Europa. Op dit moment les in vakken van tevoren onderzoek en heeft een bijzondere bestemming in vakken als wiskunde, scheikunde, techniek en informatica. Er zijn ongeveer 50.000 studenten in de stad dat de bevolking van ongeveer 90.000 is. En ten derde en de laatste plek om te bezoeken in de stad Pisa is de rivier de Arno, dat is de ander moet attractie in PISA en beeldvorming zie de Pisa zonder Arno is gewoon onmogelijk.


« Last Page :: Next Page »